Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τσαβαρής, ο Δήμαρχος που Χάρισε την Περιουσία του Δήμου στην ΕΥΔΑΠ



Ο πρώην Σύμβουλός μου, κ. Τσαβαρής, στη θητεία μου ως δήμαρχος υπονόμευε και υπέσκαπτε συστηματικά το έργο μου, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να με εκθέτει.
Η αναφορά του συχνά πυκνά στη κατάσχεση του ποσού των 3,5 εκατ. € που έκανε η ΕΥΔΑΠ στο δήμο, είναι γνωστό σε όλους πως αφορούσε χρέος προηγούμενων δημάρχων και όχι δικό μου.
Εγώ απλά το κληρονόμησα !!  Προς λύπη του ή δυστυχώς γι’ αυτόν εξόφλησα πολύ μεγάλο μέρος του χρέους στην θητεία μου σε αντίθεση μ’ αυτόν.

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, οι υποψήφιες του συνδυασμού “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ” διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία συνάντηση φίλων γυναικών στην αίθουσα ΛΕΟ

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, οι υποψήφιες του συνδυασμού “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ” διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία συνάντηση φίλων γυναικών στην αίθουσα ΛΕΟ.
Εκεί ανταλλάχθηκαν ευχές, αλλά ακούστηκαν και οι απόψεις των παρευρισκόμενων γυναικών σχετικά με τα δημοτικά δρώμενα και τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

O συνδυασμός “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ” της υπ. Δημάρχου κας Ρούλας Νάννου, επισκέφτηκαν χτες, την Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Λεμονίων


Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 μέλη του συνδυασμού "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ" με την υποψήφια  Δήμαρχο κα Ρούλα Νάννου , επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Λεμονίων Σαλαμίνας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενίσχυση του έργου της αναστύλωσης του Βυζαντινού Ναού, έργο που πραγματοποιείται από την Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων με την συνδρομή της Ηγουμένης Παχωμίας και των άλλων μοναχών.

Το έργο αυτό  αξίζει την συμπαράσταση όλων μας, φορέων και πολιτών ώστε να συντηρηθεί και να αναδειχθεί ένα σπουδαίο μνημείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Γραφείο  Τύπου

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ