Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πρώτη συνάντηση και συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Χατζηπέρο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, είχε σήμερα την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο, ο οποίος τον επισκέφθηκε για μια πρώτη συνεργασία και ενημέρωση για τα θέματα της αρμοδιότητάς του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, με αφορμή την πρώτη αυτή συνεργασία με τον κ. Χατζηπέρο δήλωσε τα εξής:
«Είχαμε σήμερα μια πρώτη δημιουργική συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και παλιό φίλο Τάκη Χατζηπέρο.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ρούλα Νάννου. Στις μαθήτριες και τους μαθητές, που από αύριο δοκιμάζουν τους κόπους ετών μέσα από την διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι καλή επιτυχία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σαλαμίνα, 27/05/2014
Εν όψει της σκληρής δοκιμασίας χιλιάδων μαθητών, των οικογενειών τους αλλά και των εκπαιδευτικών τις επόμενες δύο εβδομάδες, λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν από αύριο, η νέα Δήμαρχος Σαλαμίνας, κ. Ρούλα Νάννου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στις μαθήτριες και τους μαθητές, που από αύριο δοκιμάζουν τους κόπους ετών μέσα από την διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι καλή επιτυχία. Στις δε οικογένειες των μαθητών και τους εκπαιδευτικούς, εύχομαι υπομονή και αισιοδοξία.
Οι εξετάσεις για την ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση είναι μία μάχη για όσες και όσους θέλουν να κατακτήσουν την γνώση και έχουν όνειρα για μια καλλίτερη ζωή. Αυτή είναι μία  μόνο μάχη από τις πολλές που θα δώσουν στην πορεία της ζωής.
Εμείς πρέπει να συμπαρασταθούμε στα παιδιά μας, να δώσουν αυτή τη μάχη με αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και νηφαλιότητα.»

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Η νέα Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα ΝΑΝΝΟΥ στέλνει μήνυμα νίκης

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε Δήμαρχο Σαλαμίνας.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για τον καλό αγώνα που δώσανε μαζί μου, ευχαριστώ και όλα τα πολιτικά πρόσωπα που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν.
Η Σαλαμίνα έχει ανάγκη την ενότητα που ευαγγελιστήκαμε και υποσχόμαστε να κάνουμε πράξη από σήμερα κιόλας, κανείς δεν περισσεύει.

Μια Νέα εποχή ανέτειλε στην Σαλαμίνα, με την συντριπτική εκλογή της νέας Δημάρχου κας Ρούλας ΝΑΝΝΟΥ. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην Νέα Δήμαρχο