Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΙΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/2 ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/2 ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
Η κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας
στις 10 το πρωί στην Εφορία (ΔΟΥ) Σαλαμίνας.
 
Συλλογικότητες από διάφορες περιοχές της Αττικής (6ο διαμέρισμα, Βάρη-Βούλα- Βουλιαγμένη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Εξάρχεια-Νεάπολη-Μουσείο, Ίλιον, Καματερό, Μαρκόπουλο-Πόρτο Ράφτη,  Μοσχάτο, Πευκάκια-Περισσός,  Ν. Σμύρνη,  Πατήσια, Πέραμα, Ραφήνα, Σαλαμίνα, Σεπόλια κ.α.) καθώς και οι Επιτροπές αγώνα «Δεν πληρώνω», που συμμετέχουν στην επιτροπή 3ΔΕΝ ("ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ") όρισαν την Πέμπτη 14/2 ως μέρα κοινής δράσης και προγραμματίζουν συγκεντρώσεις έξω από τις τοπικές εφορίες.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Σαλαμίνας» καταγγέλλει τις πανικόβλητες κινήσεις του δημάρχου κ Τσαβαρή στο 12 και ένα, ο οποίος σύρεται στις εξελίξεις από την αντιπολίτευση

Μετά την σημερινή μας ανακοίνωση για δυναμικές κινητοποιήσεις του συνδυασμού μας βλέποντας την μακαριότητα και την απραξία της δημοτικής αρχής σε σχετικές πρωτοβουλίες, αναγκάσαμε τον δήμαρχο Σαλαμίνας προ 20 λεπτών να ανακοινώσει με την λήξη της κοπής της πίτας της ΟΕΕΣΣ προφορικά και από μικροφώνου και την δική του αντισυγκέντρωση την ίδια μέρα με διαφορά μόλις μισής ώρας!!!
Χαιρόμαστε που έστω και συρόμενος από τον κ Σοφρά, ο δήμαρχος προχωρά έστω και την ύστατη στιγμή σε κινητοποιήσεις ως είχε υποχρέωση μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελευταία του συνεδρίαση.
Θεωρούμαι ότι ο σκοπός μας, της αφύπνισης του δημάρχου επετεύχθη. Κατόπιν τούτου και για να υπάρχει κοινωνική συνοχή και γαλήνη στον τόπο μας θα συμμετάσχουμε όλοι μαζί ενωτικά στην προσπάθεια του δήμου σε μια και μοναδική συγκέντρωση μια κι ο στόχος είναι ένας.
Με εκτίμηση
το γραφείο τύπου του συνδυασμού
“ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” Σαλαμίνας δημ. συνδυασμός
υπ. δημάρχου Σπύρου ΣΟΦΡΑ
τηλ. συνεννόησης 2155000947 & 6932215569

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Σαλαμίνας Σπύρου ΣΟΦΡΑ, ΚΑΛΕΣΜΑ για δυναμικές κινητοποιήσεις στις 18-02-2013 ημέρα Δευτέρα στις 10:30πμ

Κάλεσμα
Ο συνδυασμός “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” του υπ. Δημάρχου Σπύρου ΣΟΦΡΑ
καλεί
όλους τους κατοίκους του νησιού μας έξω από κομματικά χαρακώματα, σε μαζική κινητοποίηση την
Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:30 το πρωΐ,
στο πάρκο των Παλουκίων,
με πορεία στα ταμεία των F/B αποκλείοντας τα συμβολικά για 1 ώρα
για να διαμαρτυρηθούμε μαζικά και δυναμικά για το κλείσιμο στο νησί μας των δημόσιων υπηρεσιών τόσο της “ΕΦΟΡΙΑΣ” τον ερχόμενο μήνα, όσο και του “ΕΟΠΥ (ΙΚΑ)” που σύντομα θα ακολουθήσει.
Καλούμε όλους τους φορείς του νησιού, αλλά και τον δήμαρχο Σαλαμίνας σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου να συμμετάσχουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να περισώσουμε έστω και την τελευταία στιγμή ότι μπορεί να περισωθεί
Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ
υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας