Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Μάριος Τραυλός Κάποιος να του θυμίσει ότι είναι δήμαρχος …

 
Σε μια ανακοίνωση, που ξεχειλίζει από τον λαϊκισμό μιας άλλης εποχής, που τελείωσε για πάντα, ο κ. Τσαβαρής, νομίζοντας ότι είναι ακόμα συνδικαλιστής σε γενική συνέλευση σωματείου, προσπαθεί να … θεσπίσει ταξικές διακρίσεις για προφανές ψηφοθηρικό όφελος.
Με αυτή τη γελοία ανακοίνωση που βιάστηκε να κυκλοφορήσει, πριν καλά - καλά στεγνώσει το μελάνι της εισαγγελικής παραγγελίας, για προκαταρκτική εξέταση της προσπάθειας έκνομης μονιμοποίησης, με κατασκευασμένες ψεύτικες συμβάσεις εργασίας, δύο περιστασιακά εργαζομένων στον Δήμο, ο κ. Τσαβαρής έρχεται να μας πει τάχα, ότι το δικαίωμα στην εργασία είναι … ιερό.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Όταν έχεις θράσος χιλίων πιθήκων!

 
Στο αγαπημένο του σπορ, να κάνει το μαύρο – άσπρο επιδίδεται ξανά ο κ. Τσαβαρής, στην ανακοίνωση που κυκλοφόρησε προ ημερών, για το θέμα της αγοράς του οικοπέδου, για το Δημοτικό Σχολείο των Σεληνίων. Τώρα «θυμήθηκε» ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο πάσχει νομικά, αφού πρώτα, «βούιξε» όλη η Σαλαμίνα με τα καμώματα του.
Δεν τον απασχολεί που ο Δήμος ετοιμαζόταν να αγοράσει ένα οικόπεδο που πάσχουν οι τίτλοι του αλλά τον απασχολεί που ο Μάριος Τραυλός έκανε το πρέπον, δημοσιοποίησε το πρόβλημα δηλαδή, και προστάτευσε έτσι τα συμφέροντα του Δήμου. Το μόνο πρόβλημα του κ. Τσαβαρή, είναι ποιος το είπε … πρώτος.
Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο κ. Τσαβαρής, έρχεται τώρα, πετώντας λάσπη και με απύθμενο θράσος, να μας πει τάχα,