Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στην κορυφή της γης και πάλι ο Ολυμπιακός! Το Έβερεστ είναι πλέον λοφίσκος για να σταθούν τα λιοντάρια της Πειραιώτικης ομάδας.
Αυτό το team των παιδιών του Ολυμπιακού μπάσκετ είναι όλοι Έλληνες, παιδιά Ελλήνων. Κανένας ξένος!
Στον τελικό αγώνα για την κατάκτηση της κορυφής βρέθηκαν στην πιο οδυνηρή στιγμή της καριέρας τους χάνοντας με 19 πόντους εκτός Ελλάδος, στην Τουρκία.
Όμως αυτά τα Ελληνόπουλα ομονόησαν και σαν μια καρδιά, μια ψυχή, ένα μυαλό κατόρθωσαν το πέρα από κάθε λογική...το ακατόρθωτο!
Η περικαλλής αυτή νίκη είναι συνέχεια των αναρίθμητων νικών της ανεπανάληπτης αυτής ομάδας.
Έβαλαν κάτω το Ελληνικό δαιμόνιο, συνεργάστηκαν ομαδικά ως ένας, μια ψυχή, ένα σώμα, μια δύναμη, την υπέρτατη Ελληνική!
Έχουμε αναρίθμητα παραδείγματα πολεμικών νικών ανά τους αιώνες .. Θερμοπύλες... Μαραθώνας...Σαλαμίνα......!
Την εποχή που οι Γαλάτες, οι Ούννοι, ήταν στις σπηλιές, ο «πλανητάρχης» Μέγας Αλέξανδρος εκπολίτιζε την Ανατολή. 
Το 1821 το Μανιάκι, το Σούλι, το Βαλτέτσι, η Αλαμάνα, οι μπουρλοτιέρηδες , η   ισοπέδωση των στρατιών των Ιταλών και των Γερμανών στα οχυρά Μεταξά του Ρούπελ , το Μπιζάνι, η καταστροφή των επίλεκτων Γερμανών στην Κρήτη από τους ήρωες Κρητικούς είναι μόλις μερικά δείγματα του ότι  η Άπτερος Νίκη κατοικεί μονίμως στην Ελλάδα!
Εξάλλου κανείς δεν την καλεί στη γη...
ΤΩΡΑ ΘΕΑ ΝΙΚΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙΣ στις εκλογές της 7ης Ιουνίου, που είναι μάλλον σαν δημοψήφισμα για το μνημόνιο και την ΕΕ.
Ιδού ένδοξο πεδίο νίκης της Ελλάδος! Δείτε τον Ολυμπιακό! Δεν τον χωρούν πλέον οι απόρθητες κορυφές των υψηλότερων κορυφών της γης! Τώρα πλέον κατοικούν μόνιμα στα άστρα! Αυτή η αστροφεγγιά είναι του Ολυμπιακού, αλλά και των κορασίδων του βόλεϊ, που μόνες με τον προπονητή τους, χωρίς κρατική βοήθεια ακολουθούν στα δυσθεώρητα ύψη του ουρανού.
Η Νίκη είναι Ελληνική, όπως και τ’ όνομά της!
Ω Θεά Νίκη, κατέβα στις 17 του Ιούνη και φώτισε τους Έλληνες να ανακάμψουν!
Είναι στο χέρι μας! Μπορούμε τα πάντα γιατί είμαστε Έλληνες.
Εμπρός λοιπόν, αποτίναξε τους ξενόδουλους της Βουλής!
Εκεί μόνο Έλληνες μπορεί να υπάρχουν!
Α.Θ.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τελικώς, ο κ. δήμαρχος δήλωσε ότι εφ’ όσον δεν ικανοποιούνται οι αξιώσεις αυτές, θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου ο Δήμος Σαλαμίνας τα σχετικά έξοδα

Αγαπητοί φίλοι,
Όπως γνωρίζετε από τις προσκλήσεις που σας έχουμε στείλει, η "Τυπογνωσία" έχει αναλάβει την χορηγία για την έλευση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στη Σαλαμίνα στις 15 Ιουνίου, οπότε και θα παρουσιαστεί το ιδιαίτερα εξαιρετικού Σαλαμινιακού ενδιαφέροντος έργο του κ. Δημήτρη Γούζιου "Σαλαμίς 480 π.Χ.". Μια εκδήλωση, την οποία ουσιαστικώς χρηματοδοτήσαμε πιστεύοντας ότι συμβάλλουμε στον πολιτισμό για το νησί μας, λέγοντας ταυτόχρονα και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Σαλαμίνιους που εμπιστεύονται την επιχείρησή μας.
Η χορηγία μας περιελάμβανε τόσο την απαιτούμενη τυπογραφική παραγωγή που απαιτείται για την εκδήλωση (προσκλήσεις, αφίσσες, πανώ, banner, προγράμματα κλπ.), όσο και τα υψηλά έξοδα μεταφοράς των ανθρώπων και των οργάνων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Δρομολογούνται συνδέσεις με το αποχετευτικό δίκτυο του ανατολικού τμήματος της πόλης

Όπως είναι γνωστό σε όλους, το έργο της αποχέτευσης η σημερινή Δημοτική Αρχή το παρέλαβε με διακοπή εργασιών για 19 μήνες λόγω έλλειψης χρηματοδότησης από τους λάθος χειρισμούς των προηγούμενων δημοτικών αρχών.
Σήμερα ο Δήμος Σαλαμίνας, αφού εξασφάλισε στην πιο δύσκολη δημοσιονομική αλλά και εθνική συγκυρία 8 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους κατοίκους του νησιού μας, ότι επιτέλους ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο ανατολικό αντλιοστάσιο και σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να λειτουργήσει.
Ως εκ τούτου ο Δήμος μας από σήμερα δέχεται αιτήσεις των δημοτών για σύνδεσή τους με το δίκτυο. Σε πρώτη φάση θα συνδεθούν οι οικίες που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ του Δημαρχιακού Μεγάρου και του Ι.Ν. του Αγίου Λαυρεντίου (Τσάμη, Νέα Σαλαμίνα κ.λπ.)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
28/05/2012