Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ Η ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ Η ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ – ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
Θέσεις και προτάσεις* των βουλευτών Α΄ και Β΄ Πειραιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Τζένης Βαμβακά, Θοδωρή Δρίτσα και Παναγιώτη Λαφαζάνη στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κ. Μουσουρούλης για το εκρηκτικό πρόβλημα που απειλείται να δημιουργηθεί στην πορθμειακή μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών της Σαλαμίνας.
1. Διαμαρτυρηθήκαμε προς τον κ. Υπουργό,

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Στήριξη του Δήμου Πόρου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
«Στήριξη του Δήμου Πόρου για την προστασία της  Δημόσιας Υγείας»
 
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού και του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη, εστάλησαν  από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι σήμερα Πέμπτη δύο μεγάλα Βυτιοφόρα (αποφρακτικά) στον Πόρο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το έκτακτο περιστατικό βλάβης αντιλιοστασίου του Βιολογικού καθαρισμού, στην περιοχή Ρώσικου Ναύσταθμου.
Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρινόμενη στο χρέος της προέβη στην άμεση αυτή παρέμβαση για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας.
Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού Πόρου, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων έχει συμπεριλάβει στο τεχνικό της πρόγραμμα έργα προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, δρομολογώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την εκτέλεσή τους, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ζήτησε από το υπουργείο Εσωτερικών την έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του Δήμου Πόρου για την συντήρηση του Βιολογικού καθαρισμού, μέχρις ότου καταστεί δυνατή η έναρξη των έργων οριστικής αντιμετώπισης των προβλημάτων.