Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, υπ. Δημάρχου Μάριου Τραυλού

Σήμερα (7/6/13) το απόγευμα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη τύπου για να δηλώσει και επισήμως την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοινώνιοντας και το όνομα του νέου συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Την παρουσία τους έδωσαν σχεδόν όλοι οι Σαλαμίνιοι εκδότες-δημοσιογράφοι και κάποιοι bloggers.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Σπύρος Σοφράς. Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η 5η Ιουνίου


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο συνδυασμός μας “Νέα Πορεία Σαλαμίνας” ξεκάθαρα και χωρίς διγλωσσία τοποθετείτε ανοιχτά υπέρ της διαφύλαξης και προστασίας του περιβάλλοντος στο νησί μας με κάθε κόστος, ως την πολυτιμότερη κληρονομιά, που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά, καλύτερη απ’ ότι εμείς την παραλάβαμε.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Οι δήμαρχοι των μηνύσεων και των δικαστηρίων (Μακρής και Τσαβαρής) ένωσαν τα πυρά τους κατά του πολιτικού τους αντιπάλου κ. Σοφρά.

 
Σαλαμίνα 3 Ιουνίου 2013
Για όσους στήριξαν τις ελπίδες τους, για να βγουν από την αφάνεια και τα πολιτικά τους αδιέξοδα, στην δίκη του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, για την “αποχέτευση” που ήταν προγραμματισμένη στις 28/5, πλανήθηκαν πλάνην οικτράν. Θα ‘λεγα, έφυγαν με “σπασμένα” φτερά και “στραπατσαρισμένες” ελπίδες μια και η δίκη ανεβλήθη επ’ αόριστον, με σύμφωνη γνώμη και της κας εισαγγελέως και όλης της έδρας, μετά από πρόταση του συνηγόρου υπερασπίσεως.
Η αλήθεια είναι, πως η έδρα δέχτηκε την άποψη της υπεράσπισης, πως δεν είναι δυνατόν να δικαστούν οι κατηγορούμενοι δυο φορές για το ίδιο αδίκημα μια και αναμένεται το βούλευμα σε μεγαλύτερο βαθμό (σε δήλωσή του ο κ. Σοφράς, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι πιθανόν η υπόθεση θα πάει στο αρχείο δεδομένου ότι μετά την προανάκριση δεν στοιχειοθετείται κατηγορία).