Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

“Θα σε Πάρουνε με τις Πέτρες ……………κ. Τσαβαρή”


Πώς να έχεις εμπιστοσύνη στον πρώτο πολίτη του τόπου, για το δήμαρχο ο λόγος,  ότι εργάζεται για το καλό του τόπου το καλό το δικό μας το καλό των παιδιών μας, όταν ενημερώνεται κανείς για τα διαλαμβανόμενα σε προσωπικό του έγγραφο (Γραφείο Δημάρχου), απαντόντας  σε ερώτημα που έγινε  για την επαναλειτουργία της ΤΟΥΡΛΑ, από τους Βουλευτές κ.κ  Τ. Βαμβακά, Δ. Γάκη, Θ. Δρίτσα Και Π. Λαφαζάνη  στον Γραμματέα  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Διαβάζοντας, στην τρίτη από το τέλος παράγραφο, διαβάζουμε “η οποία – μελέτη – αποτέλεσε ευχάριστο νέο για τους κατοίκους του νησιού μας”, στην δεύτερη από το τέλος, διαβάζουμε,  “μετά από διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Χρηματοδότηση δύο φορητών μονάδων αφαλάτωσης στο Αγκίστρι


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής η προμήθεια από το Δήμο Αγκιστρίου δύο φορητών μονάδων αφαλάτωσης. Η χρηματοδότηση γίνεται μέσω της ένταξης του έργου στον άξονα «αειφόρος ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής».
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.150.000 ευρώ και προβλέπεται η πλήρης κατασκευή και παράδοση σε λειτουργία δύο μονάδων αφαλάτωσης πόσιμου νερού, δυναμικότητας 1.200 κυβικών ημερησίως, με τη μέθοδο αντίστροφης όσμωσης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει η κεντρική διοίκηση στον εναγκαλισμό της με τις εταιρίες ιχθυοκαλλιέργειας



 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει η κεντρική διοίκηση στον εναγκαλισμό της με τις εταιρίες ιχθυοκαλλιέργειας. Την ίδια στιγμή που περιφρονεί το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο επί ένα χρόνο δεν αποστέλλει τις απόψεις της σχετικά με το «Χωροταξικό Πλαίσιο των Υδατοκαλλιεργειών», με αποτέλεσμα η εκδίκαση της αίτησης για την ακύρωσή του, που έχουν υποβάλει 111 φορείς από όλη την Ελλάδα (ανάμεσα στους οποίους

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ – Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Σαλαμίνας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εγώ και η οικογένειά μου, από καρδιάς τον κ. Ιωάννη Τσαβαρή,  , για τα καλά του λόγια που αποπνέουν τα ειλικρινή του αισθήματα, το σεβασμό,  και τη βαθιά ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει.
Άξια συγχαρητηρίων  επίσης είναι το Ύφος, το Ήθος, οι Χαρακτηρισμοί και η Φιλαλήθειά του, στην πολιτική αντιπαράθεση.
Μπορεί να είναι σίγουρος ο αγαπητός φίλος πως κι από πλευράς μας θα κάνουμε τα πάντα για να του επιλύσουμε όλες τις απορίες του. Πάντα στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο.
Του εύχομαι   Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Ειρήνη και Ηρεμία.
Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ

Υ.Γ.  Ευχαριστώ φυσικά τον  κ. Τσαβαρή που  προβλέπει ότι θα είμαι και πάλι Δήμαρχος.
Όμως  οι συμπατριώτες  μας δε νομίζω ότι έχουν  την πολυτέλεια να ασχολούνται διαρκώς  με τέτοιου επιπέδου  προεκλογικές αντιπαραθέσεις.
Άλλα προβλήματα, σοβαρότερα, αντιμετωπίζουν σήμερα και σ΄ αυτά οφείλουμε με προσοχή να σκύψουμε όλοι.