Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Υποθηκεύοντας το μέλλον για το… ταμείο!

 
Σε άλλο ένα πρώτου μεγέθους πολιτικό ατόπημα έπεσε και πάλι ο κ. Τσαβαρής στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο. Ένα ατόπημα με εξαιρετικά μεγάλες επιπτώσεις για το μέλλον του νησιού, με πρόσχημα την διεκδίκηση εσόδων για τον δήμο (ένα πρόσχημα συνηθισμένο πλέον εκ μέρους του τωρινού δημάρχου, που και πάλι αποδεικνύεται κίβδηλο).
Στο συγκεκριμένο λοιπόν δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Τσαβαρής έφερε ως θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως, την χρηματοδότηση μελέτης που θα πραγματοποιήσει το ΠΑΚΟΕ για την ποιότητα των θαλάσσιων υδάτων στη Σαλαμίνα, ύψους 15.000 ευρώ.
Ο τωρινός δήμαρχος, ανέφερε ότι σε συνομιλία του με το ΠΑΚΟΕ, έλαβε στα χέρια του τα στοιχεία της φετινής έρευνας του που ως πόρισμα κατέληγε ότι τα νερά της Σαλαμίνας είναι ακατάλληλα για κολύμβηση.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΣΤΟ 2014

 
Με μεγάλη την συμμετοχή των νέων ζευγαριών και των πιστών ανθρώπων της Σαλαμίνος, που ενδιαφέρονται για την επιτυχημένη κατά Χριστόν οικογένεια, ξεκίνησαν τα μαθήματα της Σχολής Γονέων του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Σαλαμίνος την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014, το απόγευμα, στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού, με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ.Βαρθολομαίου και υπό την πνευματική ευθύνη του Αρχιμανδρίτου π.Τιμοθέου Λαϊβερά, Αρχιερατικού Επιτρόπου Σαλαμίνος.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Σαλαμίνας» και οι μεθοδεύσεις των αντιπάλων της

 
Ένα από τα μεγαλύτερα «κατορθώματα» της σημερινής δημοτικής αρχής, στα τελευταία τριάμισι χρόνια που διαφεντεύει τα δημοτικά μας πράγματα, είναι η εισαγωγή πρωτοφανών πολιτικών μεθόδων και ηθών.
Στρεψοδικία, αμοραλισμός, πολιτική λεκτικών ακροβατισμών, διαστρέβλωση γεγονότων και καταστάσεων, πλήρης αδιαφορία -θρασύτατα διακηρυγμένη- προς τις νόμιμες διαδικασίες και προς τους θεσμούς, κρυφές συμφωνίες που πάλι με θράσος ανακοινώνονται, εξαγορά συνειδήσεων και ουσιαστικοί εκβιασμοί, εκμετάλλευση της ανάγκης του πολίτη για προσπορισμό πολιτικής επιρροής. Μ’ άλλα λόγια ότι έχουμε ζήσει και καταδικάσει στην εθνική πολιτική σκηνή, έχει έρθει και στον τόπο μας στην χειρότερη μορφή του.
Ακόμα χειρότερο όμως είναι το γεγονός ότι αυτό τον δρόμο του κακού δεν τον ακολουθεί μόνη η δημοτική αρχή πλέον, αλλά και κάποιοι που την αντιγράφουν προκειμένου να αναρριχηθούν αυτοί στον δημαρχιακό θώκο. Μετέρχονται και αυτοί των μεθόδων που μέχρι τα χτες καταδίκαζαν και περιφρονούσαν.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω Τσαβαρή! Ο δωδεκάλογος ενός ψηφοφόρου, μέσα σε πέντε σχόλια απόλυτα τεκμηριωμένα

 πηγή: SALAMIS NEWS
1. Πρώτος λόγος που δεν θα ψηφίσω Τσαβαρή είναι το ψέμμα, η υποκρισία και ο εμπαιγμός.
Κάποτε πρέπει να μάθουμε να τιμωρούμε αυτούς που μας εξαπατούν, τους παραμυθάδες και τους θρασείς. Ο δήμαρχος, σε πολλές περιπτώσεις έκανε τα εντελώς αντίθετα απ' αυτά που υποσχέθηκε. Θα αναφέρω την περίπτωση Αγγέλου.
Προεκλογικά ήταν ο επαναστάτης που έπεφτε στις ρόδες των φορτηγών φωνάζοντας "ούτε ένα χαλίκι εκτός Σαλαμίνας", "όχι στο ξεπούλημα της Σαλαμίνας". Μόλις έγινε δήμαρχος τα "ξέχασε".
Τι άλλαξε δεν μάθαμε ποτέ.
Στο προεκλογικό πρόγραμμα λέει: "το λατομείο να καλύπτει μόνο τις ανάγκες του νησιού, δεν θα επιτρέψουμε την μεταφορά λατομικών προϊόντων εκτός Σαλαμίνας. Παράλληλα θα επιβάλλουμε την άμεση αποκατάσταση του περιβάλλοντος".
Μπράβο Τσαβαρή είμαστε μαζί σου,