Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΩΘΗΚΕ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΩΘΗΚΕ
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ
Σαλαμίνα 24/05/2014
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23/05/2014, ο προεκλογικός αγώνας της υποψηφίας Δημάρχου Ρούλας Νάννου και της παράταξης «Κοντά στο Δημότη», με την μεγαλειώδη συγκέντρωση του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ηρώων (αγάλματα) της Σαλαμίνας.

Η οικογένεια Περδικούρη κατά του δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή για την καπήλευση του ονόματος του αείμνηστου Κώστα Περδικούρη


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δήλωση Βαγγέλη Αστράκου, καταγγέλλει ευθέως τους συκοφάντες και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο τύπου του δημάρχου ως κοινό συκοφάντη

Σε δελτίου Τύπου του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας» με τίτλο «Σοφράς και Αστράκος ποδοπατούν την ετυμηγορία των δημοτών», το οποίο υπογράφεται από το Γραφείο Τύπου -όπου υπεύθυνος είναι ο κ. Μιχάλαρος- καταγγέλλεται ότι ο Βαγγέλης ο Αστράκος είναι εμπλεκόμενος με οικονομικά συμφέροντα και εμπλέκεται στις εκλογές για οικονομικά οφέλη. Το κείμενο αυτό το υπογράφει το Γραφείο Τύπου και συνεπώς και ο εκπρόσωπός του κ. Μιχάλαρος.
Κύριε Μιχάλαρε το να υπηρετείς έναν λασπολόγο και εκβιαστή πολιτικών συνειδήσεων είναι δικαίωμά σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΤΣΑΒΑΡΗ

 
Αναδημοσίευση από την “Δημοτική Καραμούζα”
Ο κ. Τσαβαρής συνεχίζει το πολυαγαπημένο του έργο, τις λασπολογίες και τους εκβιασμούς, προκειμένου να παραμείνει δήμαρχος.
Εάν δεν υπάρχει αποδοχή των ψηφοφόρων, για να τον στηρίξουν, αμέσως προσφέρει οικονομικά ανταλλάγματα.
Εάν κάποιος από αυτούς δεν αποδέχεται τα οικονομικά ανταλλάγματα που τους προσφέρει, τότε αρχίζει ο εκβιασμός και η λασπολογία.
Μιλάει με έπαρση σουλτάνου και είναι αυτός που ποδοπατά την ετυμηγορία του λαού, θέλοντας με σουλτανικό το ύφος  να γίνει δήμαρχος με το 43%.

Ρούλα Νάννου. Ο αδίστακτος Τσαβαρής σκυλεύει πάνω στα ανθρώπινα πτώματα

Τα έσχατα όρια της αλητείας ξεπέρασε ο απερχόμενος δήμαρχος με την σημερινή του ανακοίνωση, που αδιάντροπα διένειμε σε όλη τη Σαλαμίνα.
Φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
Έφτασε να καπηλεύεται τον άδικο χαμό του λαμπρού συμπατριώτη μας αείμνηστου Κώστα Περδικούρη, Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαλαμίνας, και μάλιστα να αποδίδει, χυδαιότατα, ηθικές ευθύνες σε άλλους, αναφερόμενος σ’ ένα πλαστό και κατασκευασμένο δήθεν «πόρισμα», άγνωστης σε μένα υπόθεσης.
Θέλω να δηλώσω απερίφραστα τον αποτροπιασμό που νοιώθω σαν άνθρωπος και σαν πολιτικός, θεωρώντας τουλάχιστον ιεροσυλία, την αναφορά στο όνομα του θανόντος και μάλιστα σήμερα ημέρα της ονομαστικής του εορτής, για αλίευση ψήφων.
Ο κ. Τσαβαρής θα πρέπει να αναρωτηθεί, αν ευθύνεται αυτός ο ίδιος, για τον τραγικό χαμό του αείμνηστου Κώστα, καθώς όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τις αφόρητες πιέσεις που του ασκούσε διαρκώς, προκειμένου να συντάξει ψεύτικες μελέτες.

Γνώθι σ’ αυτόν “κύριε” Τσαβαρή

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την πανικόβλητη ανακοίνωση του νυν δημάρχου, στην οποία, όπως πάντα, κυρίαρχο είναι το σκοτεινό και υπερφίαλο εγώ του.
Αναμφίβολα, το αποτέλεσμα της α´ Κυριακής τον ευνοεί. Και αυτόν και τη φαυλοκρατία του. Οι ψηφοφόροι μας, αντιστεκόμενοι στις μεθοδεύσεις και στα ταξίματά του, έχουν τη βαθιά πεποίθηση ότι η Τσαβαρική αρχή, είναι το πιο καταστροφικό ενδεχόμενο για το νησί μας.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. καλεί σε μαζική προσέλευση την Κυριακή και δηλώνει ότι είναι απέναντι σε μνημονιακούς δημάρχους

Η Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ευχαριστεί τους 1205 δημότες που τη στήριξαν την Κυριακή που μας πέρασε αναδεικνύοντας την 4η δύναμη στο νησί στην 1η συμμετοχή της στις εκλογές.
Επιπρόσθετα τους καλεί να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές στις 25 του Μάη.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με τη στήριξή σας τώρα πια και μέσα από το Δήμο και δηλώνουμε δεσμευτικά ότι θα είμαστε απέναντι σε όποιο δήμαρχο εφαρμόσει μνημονιακές και αντιλαϊκές πολιτικές.
Το Γραφείο Τύπου της ΝΑΥΜΑΧΗΑ 

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» και ο Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ, στηρίζουν την υποψήφια δήμαρχο Ρούλα Νάννου

ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ
Σαλαμίνια, Σαλαμίνιε
Η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εκείνους που αντιστάθηκαν, που δεν δελεάστηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Μιχάλης Κορρός. Ευχαριστώ ολόψυχα, όλους τους φίλους που μου συμπαραστάθηκαν

Ευχαριστώ ολόψυχα, όλους τους φίλους που μου συμπαραστάθηκαν στην πρώτη μου εμφάνιση στον πολιτικό στίβο του νησιού μας. Μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθεια με περισσότερη ζέση και δύναμη.
Σας καλώ δε και την επόμενη Κυριακή 25/5, να στηρίξουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα του συνδυασμού μας “ΚΟΝΤΑ στον ΔΗΜΟΤΗ” και της άξιας υποψηφίας μας Δημάρχου κας Ρούλας Νάννου ώστε να σφραγίσουμε με την νίκη μας τον αγώνα που δώσαμε μέχρι σήμερα όλοι μαζί αγαπημένοι.
Μιχάλης Κορρός
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

Μήνυμα της υποψηφίας Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ρούλας Νάννου