Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου κάτω Βασιλικών «ΗΜΕΡΟ ΠΕΥΚΟ»

Ο ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου κάτω Βασιλικών «ΗΜΕΡΟ ΠΕΥΚΟ»
Το Σάββατο 21/7 και ώρα 9μμ ο σύλλογος μας πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του στην πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα Βάρναλη και Ελευθερίας 4η στάση Βασιλικών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και θα περιλαμβάνει πλήρες καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 
Εκ του συλλόγου
Ο πρόεδρος
Λεο. Δημητρουλάκος
Η γεν. Γραμματέας
Πελ. Γκιτάκου


Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δήλωση βουλευτή Β’ Πειραιά κ. Γιάννη Κουράκου (συνάντηση με Στυλιανίδη)

Αθήνα , 18 Ιουλίου 2012
Δήλωση βουλευτή Β’ Πειραιά κ. Γιάννη Κουράκου, υπεύθυνος τομέα Κοινοβουλευτικής ευθύνης Εσωτερικών.
Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών είχε σήμερα στις 15:00 ο βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Γ.Κουράκος ώς υπεύθυνος τομέα Κοινοβουλευτικής ευθύνης Εσωτερικών.
Παρά το ότι η συνάντηση προγραμματίστηκε ως εθιμοτυπική, ο διάλογος ανέδειξε ουσιαστικά προβλήματα.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Η Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σαλαμίνας  καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη, την Τρίτη 24 Ιουλίου2012 στις 20.30 στο Κέντρο Νεότητας Σαλαμίνας, σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση-συζήτηση, με θέματα:
1.ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ενιαίο κόμμα
2.Οργάνωση Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί Συμπολίτες
Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε, διαπιστώνουμε καθημερινά με βαθιά θλίψη, πως ο αριθμός των οικογενειών που στερούνται ακόμη και τα βασικά είδη για τη διαβίωση των μελών τους αυξάνονται συνεχώς…
Όσοι έχετε τη δυνατότητα και τη διάθεση προσφοράς να ενισχύσετε την προσπάθειά μας, σας καλούμε να ανταποκριθείτε εν δυναμώνοντας έτσι  την κοινωνική αλληλεγγύη αλλά και την συνοχή που απαιτείται για να περάσουμε την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

«Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στη σύσκεψη για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα των Νησιών»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης συμμετείχε σε δύο συσκέψεις για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα των Νησιών της Αττικής, τις οποίες συνεκάλεσε χθες ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστής Μουσουρούλης, με τη συμμετοχή των Δημάρχων του Σαρωνικού, επαγγελματικών φορέων, του Δικτύου Μικρών Νησιών και εκπροσώπων ακτοπλοϊκών εταιριών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, ζήτησε την εξεύρεση άμεσων λύσεων στο πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε με την αποδρομολόγηση ενός ταχύπλοου και ενός συμβατικού πλοίου στο Σαρωνικό, καταγγέλλοντας τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που οδήγησαν τα νησιά του Σαρωνικού σε  οπισθοδρόμηση και τους επαγγελματίες σε απελπισία στην έναρξη μιας δύσκολης τουριστικής περιόδου.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ κ. ΣΟΦΡΑ ΠΟΝΑΕΙ

Και βέβαια το γινάτι «βγάζει μάτι».  Το ζητούμενο όμως είναι το ποιος έχει γινάτι και εμπάθεια και πού αποσκοπεί με τις ενέργειες του που θυμίζουν περασμένες δεκαετίες και με πρακτική της «αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση». Έτσι όμως δεν προσφέρει υπηρεσία στον τόπο αλλά μόνο στα μικροπολιτικά μικροσυμφέροντα του. Στη συνεδρίαση της 11-7-2012 του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας συζητήθηκε το θέμα επικαιροποίησης απόφασης του έτους 2005 για τον συμψηφισμό εκατέρωθεν οφειλών της εταιρείας Καραμπίνη προς το Δήμο και του Δήμου προς την εταιρεία αυτή που το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει τον  συμψηφισμό αλλά απαιτείτο να εκδοθεί και (εκτελεστική) απόφαση Δημάρχου για να έχει πρακτικό αποτέλεσμα η απόφαση αυτή. 

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Σπύρος Σοφράς, ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ

Τελευταίο κατόρθωμα του κ. Τσαβαρή στο συμβούλιο της 11.7.2012 ήταν να χάσει το φώς του  όπως λέμε, όχι βέβαια από κάποιο ατύχημα αλλά από το κακό ινάτι. Κατά τη συζήτηση του θέματος που αναφερόταν στην επικαιροποίηση  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  έτους 2005 (περιόδου Αγαπίου) για το συμψηφισμό χρεών του Δήμου με την εταιρεία «Αδελφοί Καραμπίνη Λατομεία Σαλαμίνας Α Ε», κατάφερε τελικά από  θέση ισχύος, του ελεγκτή του παιχνιδιού, να γίνει έρμαιο του πάθους και της εμπάθειάς του, να χάσει τη μπάλα στο γήπεδό του, να αυτοτραυματιστεί  και να βάλει και αυτογκόλ στο 93ο λεπτό.