Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

EΠΕΙΔΗ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

            ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ                                             
 ..Επειδή η κακοήθεια και η λασπολογία περνάει τα όρια από τους γνωστούς - άγνωστους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω επώνυμα διότι έτσι έχω μάθει πολιτικά να λειτουργώ, σε εκείνους που παραποιούν την αλήθεια. Στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή, έγινε η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου που έγινε ποτέ, για να ενημερωθούν οι πολίτες για τον ν. 4014 και την τακτοποίηση αυθαιρέτων. Η ενημέρωση αυτή έγινε χωρίς να έχουμε μηχανικούς δίπλα μας και γι’ αυτό κατηγορούμεθα.
Εάν είχαμε μηχανικούς σήμερα θα μας κατηγορούσανε ότι θέλαμε να προωθήσουμε συγκεκριμένους μηχανικούς, αυτούς που θα είχαμε δίπλα μας, που φυσιολογικό ήταν οι συγκεκριμένοι να εδέχοντο ερωτήσεις από το κοινό τόσο κατά την διάρκεια της συζήτησης όσο και μετά. Ενημερώσαμε τον κόσμο κατά τον καλύτερο τρόπο και αυτό είναι υποχρέωση της κάθε Δημοτικής αρχής.
Σε ερώτηση πολίτη εάν μπορεί να πάει σε μηχανικό της Αθήνας, η απάντηση του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή ήταν ξεκάθαρη "Η Σαλαμίνα έχει πολλούς και άξιους Μηχανικούς που μπορείτε να αποταθείτε" Η αναφορά επίσης η δική μου ήταν ξεκάθαρη και διαφανής. "Η Σαλαμίνα έχει άξιους και ικανούς μηχανικούς οι οποίοι μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με ευαισθησία. Σας λέγω επίσης ότι μην αποταθείτε σε μένα και να ζητήσετε μηχανικό δεν θα σας δώσω κανένα όνομα" Αυτά τα λόγια φαίνεται ότι μερικούς ενοχλούν.
Απατώντας στη δεύτερη λασπολογία ότι το μεγάφωνο στον Λιμιώνα και σε όλη τη Σαλαμίνα καλούσε τον κόσμο στην συγκέντρωση και μιλούσε για παγίδες...... των μηχανικών έχω να πω τούτο: Ποτέ δεν αναφερθήκαμε σε παγίδες των Μηχανικών και είναι αίσχος να λέγονται αυτά. Μιλήσαμε όμως και μιλάμε για παγίδες που κρύβει η συγκεκριμένη τακτοποίηση αυθαιρέτων και ο πολίτης πρέπει να προσέχει.
Δεν γνωρίζει άραγε ο άγνωστος λασπολόγος ότι επί ένα μήνα δεκάδες εφημερίδες αλλά και ηλεκτρονικά sites αναφέρουν ότι υπάρχουν παγίδες στην τακτοποίηση αυθαιρέτων; Από μένα άκουσαν την λέξη παγίδες; Τους καλώ λοιπόν να πληροφορηθούν από τα sites, sportction, newsbomb, E-forologia, imerisia.gr και πολλά άλλα τα οποία έχουν τίτλους "παγίδες κρύβει η τακτοποίηση αυθαιρέτων", "παγίδες για χιλιάδες ιδιοκτήτες", "παγίδες στα αυθαίρετα κρύβουν και άλλα πρόστιμα"
Καλά λοιπόν θα κάνουν να σιωπούν οι ανώνυμοι λασπολόγοι και έτσι θα είναι όσο δεν γράφουν το όνομά τους κάτω από τα γραφόμενά τους. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Όσον με αφορά, με τιμιότητα και με πλήρη διαφάνεια όπως λειτουργώ, θα συνεχίσω να βοηθώ και να ενημερώνω τους πολίτες για τις εξελίξεις του μεγάλου δασικού προβλήματος, για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, για τη σχέση τακτοποίηση αυθαιρέτου και δασικού. Το κάνω ήδη είκοσι χρόνια και θα συνεχίσω με αγάπη και ευαισθησία να είμαι δίπλα στους πολίτες. Κανένας δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό το δικαίωμα.
 
Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος
Πρόεδρος Πανσαλαμινίου Συλλόγου για την
                                                       επίλυση του δασικού προβλήματος