Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μίσος άχρι θανάτου Εβραίων και Ευρωπαίων

Από τότε που τα κουτάβια οι Εβραίοι ξεστραβώθηκαν, είδαν το φως του ήλιου, μετά πρωτοαντίκρισαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, το αθάνατο πνεύμα. Οι λεγόμενοι Ευρωπαίοι που χρωστούν το όνομα τους περιοχής στην Αρχαία Ελληνίδα ΕΥΡΩΠΗ, περνούσαν τον καιρό τους τους σπηλιές και στα δέντρα. Περπατούσαν με τα τέσσερα. Τώρα, το μίσος όλων αυτών ανάγκασε τους Έλληνες πολιτικούς στον 21ο αιώνα να σέρνονται ενώπιον τους με τα τέσσερα.
Οι Εβραίοι παρακίνησαν τους Ευρωπαίους, αφού στάθηκαν στα δύο πόδια όρθιοι, εναντίον των Ελλήνων που πάντα υπερείχαν και θα υπερέχουν στα πάντα. Καλλιέργησαν τόσο μεγάλο μίσος που ο φθόνος τους φθάνει ως το φόνο ακόμη και την εξαφάνιση ολόκληρου του ελληνικού λαού. Αν είναι δυνατόν και τη γη που πατούν Έλληνα να προκαλέσουν σεισμούς και να την ποντίσουν.
Το μίσος της Ενριέτα Μερτζ να αποδείξει πως ο Όμηρος είναι παραμυθάς ερευνώντας διεπίστωσε την περιπλάνηση του Οδυσσέα στον Ατλαντικό. Έφτασε στην Αμερική και επέστρεψε στην πολυπόθητη πατρίδα του, Ιθάκη, όπου χρόνια τον περίμενε η πιστή σύζυγός του, Πηνελόπη. Ε, αυτά δεν τα αντέχουν Εβραίοι και Ευρωπαίοι, μην έχοντας τίποτε να εφεύρουν και να επιδείξουν, τους μισούν.

Έρχεται ο Σλήμαν, κάνει ανασκαφές στην περιοχή τους Τροίας και ω του θαύματος, 7 πόλεις Τροίες βρίσκει, η μία πάνω στην άλλη, που διασώθηκαν διά μέσου των αιώνων.
Στην Ελλάδα, από ανασκαφές, ανακάλυψε τους Μυκήνες και κόντεψαν να σκάσουν οι ορκισμένοι τους εχθροί, οι Εβραίοι. Άγγλοι, Γάλλοι, Αυστριακοί, Γερμανοί, Ιταλοί και άλλοι βάρβαροι, μογγολικοί λαοί. Για να μη σκάσουν, μετέτρεψαν την οργή τους σε θανάσιμο μίσος κατά του προνοητικού αυτού ελληνικού λαού που ανακάλυψε και εφεύρε τα πάντα, ουρανό, αστέρες, φυσική, χημεία, ιατρική, μηχανική, γεωμετρία, μαθηματικά. Ώσπου μία Ελβετίδα έγραψε: «Τα ζώα μισούν τον άνθρωπο, γιατί βελτιώνοντας τη ζωή τους, νομίζουν πως απομακρύνονται από τη φύση τους».
Ευρωπαίοι, Εβραίοι, Μογγόλοι και Βάρβαροι δε διαφέρουν από τα ζώα, όσον αφορά στο μίσος κατά των Ελλήνων. Γι’ αυτό μία Ελβετίδα λέει πως, μισεί αφόρητα την Ελληνική φυλή, τους Έλληνες.
Ότι τους δίδαξαν οι δάσκαλοι είχαν ανακαλυφθεί από τους Έλληνες, αν πάλι, κάποιος Ευρωπαίος εξείχε σε κάτι, κατά βάθος, η γνώση και η σοφία του είχε τους ρίζες του στη σοφία κάποιου Έλληνα φιλοσόφου.
Τα πάντα μέσα μου, γνώσεις, σκέψεις, αισθήματα, προσωπικότητα, ο κόσμος μου, η ύπαρξη μου και όλα μου τα κύτταρα είναι στραμμένα και ταγμένα στη «φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων».
Μισώ τους Έλληνες, τους τα ζώα το θηριοδαμαστή. Με την πρώτη ευκαιρία, χυμάμε να τους κατασπαράξουμε. Λέει και άλλα πολλά. Στο τέλος γονατίζει, σέρνεται στη γη μπροστά στο μεγαλείο των Ελλήνων και καταλήγει: «παρ’ όλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους, δεν  μπορώ να μην τους διαβάζω, να μην τους σέβομαι και θα συνεχίσω να μελετώ τον Πλάτωνα, το Σωκράτη, τον Περικλή όσο ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη δύναμη τους Σοφίας και την επιρροή στη ζωή τους και στην ευτυχία»(Πηγή, sreepen.gr) Ολόκληρο το κείμενο θα βρείτε στο βιβλίο μου, «Ομήρου Ιλιάδα. Ο μυθικός Αχιλλέας» Β’ Έκδοση, 2015.
Στο Βατικανό οι καθολικοί του Πάπα έχουν στο ενεργητικό τους το μίσος κατά των Ελλήνων. Σφαγές, βιασμοί γυναικών, παιδιών, γερόντων. Βανδαλισμοί στην Αγιά Σοφιά, αρπαγή ιερών κειμηλίων. Από την Ελληνική Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας έκλεψαν τα πιο χρήσιμα βιβλία που τα κρατούν στο Βατικανό και έκαψαν από αφόρητο μίσος στη Βιβλιοθήκη. Μέχρι και τώρα, το Βατικανό προσπαθεί να αλλοιώσει ότι Ελληνικό και ορθόδοξο προκαλώντας την πανθρησκεία στη Σύνοδο στο Κολιμπάρι της Κρήτης. Φταίμε κι εμείς που μέσα μας υπάρχει η διχόνοια η δολερή που τους μετατρέπει σε έθνος ανάδελφο.
Καταστροφές των Βαρβάρων κατά των Ελλήνων συνέχεια. Μικρασιατική καταστροφή, παρακινούμενη από τον Εβραίο Μπενί Σεζόν(Ελευθ. Βενιζέλο), Κύπρος, τα Ίμια. Στο ευρώ και στην Ε.Ε. τους έχωσαν για να τους αφανίσουν. Φέρνουν καθημερινά αποβράσματα της γης από το 91 έως τώρα υποανάπτυκτα μουσουλμανικά κράτη, περιθωριακούς, τζιχαδιστές, δολοφόνους. Καθημερινά κλείνουν επιχειρήσεις και αυξάνονται οι άνεργοι. Δάνεια επί δανείων που τα πληρώνει ο ελληνικός λαός. Θα τους πάρουν και τη μπουκιά από το στόμα. Τους έφεραν στο κατώτατο επίπεδο. Τους έκαναν υπόδουλους οι Βάρβαροι θεομίσητοι Ευρωπαίοι. Τους κατέστησαν φτωχούς συγγενείς, δουλοπάροικους.
Βοηθούμενοι από τους Ευρωπαίους ο Εβραίος Τζέφρυ Παπανδρέου, τον πολιτικό νάνο Ααρών Αβουρί(Σημίτη), Σαμαρά, Μεϊμαράκη, Άλεξ CIPRA, Διαμαντοπούλου, Ρεπούση, Φίλη, Αναγνωστοπούλου(γριά Σία), Θάλεια Δραγώνα, Θεοδωράκη Σταύρο, Σκυλακάκη, Τατσόπουλο, Ράμφο, Ζουράρη, όλοι οι άθεοι συριζαίοι τους Βουλής. Αυτοί και πολλοί άλλοι κατώτερης υποστάθμης, ως επί το πλείστον  ΆΘΕΟΙ, κενού ενδιαφέροντος, οπισθοδρομικοί, μην έχοντας τα πνευματικά φόντα προόδου οπισθοδρομούν αλλά, καταστρέφουν και συρρικνώνουν τη φιλτάτη πατρίδα τους, την Ελλάδα.
Η μελέτη και η πλήρης ιστορική γνώση αποτελούν Εθνική υποχρέωση γιατί η λησμονιά του κομμουνιστικού καθεστώτος τους οδηγεί αναφανθών στην επανάληψη του κακού. Οι πιο ανεγκέφαλοι ίσως ξαναψηφίσουν τον Εβραίο Άλεξ CIPRA. Δεν ξεχνώ τι σημαίνει κατσαπλιάδικη αριστερά των υποτακτικών του Σόιμπλε και τους Μέρκελ.


Θεόφιλος Αποστόλου