Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ανέκαθεν υπήρχαν οι ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Και οι εξ αντιθέτου άλλες ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, αλλά ΑΕΡΓΕΣ. Έως ότου υλοποιήθηκαν υπό των ΕΒΡΑΙΩΝ, επιβάλλοντας αυτές κατά των Ελλήνων μέχρι εξαφανίσεως του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και της ΓΝΩΣΗΣ.
Αυτή η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ κατά τους Σωκράτη, Πλάτωνα και των Ιερών Βιβλίων των Αιγυπτίων έχει ως εξής: Η γνώση των Ελλήνων έχει Αρχή και Νόμους, όπου η μόρφωση, η φροντίδα, η υγεία και άλλες ανθρώπινες ανάγκες. Είναι υπό την επίδρασιν της Θείας επιστήμης ακόμα και της μαντικής ιατρικής και τις ανθρώπινες ανάγκες της ζωής. Παραχωρήθησαν θεϊκά στους Έλληνες.
Διάλεξαν οι θείες δυνάμεις μες στο χωροχρόνο την ευκρασία των εποχών της γαίας, το μέρος της γης όπου εγκατέστησαν τους Έλληνες μετά των ανωτέρων χαρισμάτων. Υποβάλλοντας των άλλων ανθρώπων ανά της γης διοικούμενοι ως ούτως υπό των θεϊκών νόμων ως γεννήματα και θρέμματα αυτών.

Αλλά εις την θείαν φύσιν, όπου υπάρχει δράσις υπάρχει και αντίδρασις. Καλόν και κακόν. Εις αυτήν την θεϊκήν φιλότητα αντέδρασαν οι εχθροί του ΦΩΤΟΣ μέσα στον χρόνο όπου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σβήσουν από την Γαίαν κάθε Φως της Γνώσης ή έστω μέρος αυτών των προνομιούχων Ελλήνων·  να μας φυλακίσουν διά της σκοτεινής υποταγής, προεξάρχοντος του ιερατείου των Εβραίων, ακολουθούμενοι ως ούτως και από άλλες κατώτερες φυλές ανθρώπων, Ούνων, Μογγόλων, Αυστριακών, Γερμανών. Αλλά εστάθη αδύνατον. Η παγκοσμιοποίηση των θεοσκότεινων και αρρωστημένων επιταγών. Ότι ουδείς δύναται αφανήσαι τούτων των θεϊκών δημιουργημάτων. Ακόμη και η αόρατος Δικτατορία των Σιωνιστών. Το γενεαλογικό δένδρο των Ελλήνων έχει βαθιές ρίζες. Είναι εξ αντιθέτου αντίθετο των σκοτεινών τοιούτων μιασμάτων.
Αυτή δύναμη του σκότους, προ πολλών αιώνων, κατέστρεψε το μέγιστο μέρος των Αθηνών μεθαρρωστημένης  υπέρτατης αλαζονείας και δυνάμεως με τους Άτλαντες ταυτοχρόνως εκ Ευρώπιν και ασίαν. Αλλά ενικήθησαν υπό των Αθηναίων δεν κατέθεσαν όμως τα όπλα, παρά την καταστροφήν την οποίαν υπέστησαν.
Δεν μπόρεσαν να εννοήσουν πως, οι ρίζες του Ελληνικού Έθνους είναι βαθιά μες τη γη προστατεύοντας το φυλλικόν δένδρον των θεϊκών απογόνων, Ελλήνων.
Και να ιστορήσω την συνέχειαν των ενεργειών του σκότους. Η μικρή αυτή εφημερίδα δε διαθέτει επαρκή χώρο. Θα αναφερθώ επ’ ολίγον στα γεγονότα από την εποχήν της Εβραίας προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, όταν αυτή η πρόεδρος, Άννα Ψαρούδα Μπενάκη ομίλησεν προφανώς υπό την επήρειαν ξένω δυνάμεων. Κατά πάσαν πιθανότητα υπό των δυνάμεων του σκότους. Διάβασα λοιπόν, στις εφημερίδες της εποχής τον γραπτό λόγο της προέδρου της Βουλής προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Παπούλια-            έχω ξαναγράψει άλλες δυο φορές αυτά τα «προφητικά λόγια» που εμελέτησαν και κατέγραψαν οι Εβραίοι, Κίσινγκερ, Σόρος και άλλοι κάτοχοι της παγκόσμιας οικονομίας: «Κύριε πρόεδρε. Αναλαμβάνετε διά μίαν πενταετία, όπου θα συμβούν γεγονότα και εξελίξεις. Η ευρωπαϊκή ενοποίηση… τα εθνικά σύνορα και μέρος της Εθνικής Κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας, της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη. Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς δεν θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από νέες μορφές διακυβερνήσεως.»
Ο Εβραιομασόνος πρόεδρος της Δημοκρατίας, αυτό το σκουλήκι, δεν αντέδρασε. Μαζί του και όλοι οι «βολευτές» και μετά την κοινοποίηση τούτου του λογύδριου εις τον λαόν. Ουδέν και ουδεμία αντίδραση υπό κανενός. Όλοι ως πρόβατα υπό σφαγίν, όπως ο Χριστός οδηγήτω εις τον Γολγοθάν και εις τον Κρανίου τόπον δια την σταύρωσιν υπό της ίδιας υποχθόνιας φυλής των δυνάμεων του Σκότους, τους Εβραίους.
Όλοι αυτοί οι δουλοπρεπείς σκώληκες, ως μαριονέτες και πιόνια, άνευ ηθικού φραγμού, θα εκτελέσουν τα πιο πάνω, είτε ως Εβραίοι, είτε ως μασόνοι είτε ως τρόφιμοι Εβραϊκών λεσχών τύπου Μπίλτερμεπεργκ.
Κατόρθωσαν όλα αυτά τα μαύρα, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, χρόνια να εκλέγονται εις την Βουλή πουλημένοι ως Έλληνες αλλά κατ’ ουσίαν Εβραϊκής καταγωγής ή τρόφιμοι εις την λέσχη των Εβραίων.
Πρωθυπουργοί και βολευτές, όλοι τους Εβραίοι, βλέπε Κ. Καραμανλή(Κώτσο Καραμάνοφ). Ο θείος του ραβίνος στη Θεσσαλονίκη, έτερος θείος εξ Αμερικής, Αρχιραβίνος. Ο ίδιος κατείχε τον ανώτατον εβραϊκόν βαθμόν του 33ου,  Παπανδρέου. Όλοι Εβραίοι από τον Εβραιοπολωνό Ραβίνο Αντρέι Ζέκριν. Ήρθε στη Θεσσαλονίκη ως παπα-Σωτηρόπουλος. Διορίσθη παπάς στο Καλέτσι Πατρών. Συν τω χρόνω ως παπα-Ανδρέας καταλλήλως υπό των Εβραίων ονομάσθη παπανδρέας. Μετά μετετέθη εις την Πάτραν με το νέο επώνυμο Παπανδρέας.
Ο γιος του Εβραίος Ανδρέας σπούδασε στην Αμερική στα εβραϊκά πανεπιστήμια. Ζούσε με την Μάργαρετ Τσανν, βεβαίως Εβραία. Ο πατέρας της ήταν Εβραίος Αρχιμασόνος και ο μέγας αρχηγός των Ιεχωβάδων. Ο Ανδρέας, 33ος βαθμός, ουδέποτε ενυμφέφθη χριστιανικά και ουδέποτε τα παιδιά του εβαπτίσθησαν εις την κολυμβήθραν ως χριστιανοί. Πώς άλλωστε να γίνει, εφόσον οι Εβραίοι δεν βαπτίζονται ποτέ Χριστιανοί.
Έχω ξαναγράψει: του εδόθησαν 1 δις δολάρια επίσημα από την τράπεζα, POCKEJEIET MANHATAN BANK, (απόρρητο) 7271/ΝΣΑ/1158-ΑΡ/29,  επτά χρόνια πριν έλθει στην Ελλάδα, να τα διαθέσει μέσω τραπεζών στους Έλληνες ως δάνειο, για να μάθουν να σπαταλούν χρήματα. Μαζί του εδώθη και μνημόνιο ή διαταγές με 29 εντολές. Διά εντολής των Εβραίων, ο Κ. Καραμανλής έφερε τον Εβραίο Ανδρέα στην Αθήνα ως ειδικός επί των οικονομικών.
Ο νόμος έλεγε πως δύναται ο καθείς να γίνει πρωθυπουργός αν ο πατέρας και η μάνα είναι Έλληνες. Ο Κ. Καραμανλής συμπλήρωσε τον νόμο: «δύναται να γίνει πρωθυπουργός και με ένα Έλληνα γονέα».
Ο Τσέφρυ Παπανδρέου συναγωνίσθηκε ευθαρσώς τον Ανδρέα εις τον οικονομικόν βίον και την πολιτείαν αυτών, έχω ξαναγράψει με το «έχουμε λεφτά».
Επανέρχομαι στα «προφητικά» προλεχθέντα της Άννας Μπενάκη. Πού να ξέραμε ποιοι Εβραίοι μας κυβερνούν και μας κατευθύνουν ως γαλοπούλες με ένα καλάμι εις τον αφανισμόν; Άλλα όμως έχουν κατά νουν οι σφετερισταί της πατρώας γης και των Ελλήνων και άλλα ο Θεός ΚΕΛΕΥΕΙ.
Ακολουθούν και άλλες παρόμοιες αναγγελίες. Ο θεομίσητος Εβραιογερμανός Κίσινγκερ που ζει στην Αμερική, είπε: «Ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος. Πρέπει να τον χτυπήσουμε στις πολιτικές ρίζες, στη γλώσσα, τη θρησκεία, στα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, την οικογένεια, την ηθική. Έτσι, δε θα μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στη Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, της μεγάλης αμερικανικής σημασίας σε αυτήν την περιοχή».
Τι να σας πω; Ηλίου φαεινότερον πως ο μισητός Κίσινγκερ, μεθ’ άλλων ομοίων του συνέγραψαν το λογίδριον, το οποίον απήγγειλε η Άννα Μαρονέα Μεννάκη ως εβραϊκό φερέφωνο.
Τι κάναμε ή τι κάνουμε εμείς βλέποντας όλα τα προγραφέντα να υλοποιούνται εις βάρος του ελληνικού λαού της γης, των νησιών μας και της θάλασσας;
Δεν αναφέρθηκα εις τους εκάστοτε βασιλείς οι οποίοι διά κταλλήλων ραδιουργιών, βοηθούμενοι και από άλλων μασόνων, Εβραίων εβοήθησαν τα μάλα  προς πραγματοποίηση των γραφομένων και υλοποιημένων στην Ελλάδα μας. Αλλά άλλα ο Θεός κελεύει διά τους προρρήσαντες μοναχούς όπως, Κοσμάς ο Αιτωλός, Άγιος Παΐσιος κ.ά.

Αυτοί που στηρίζονται στις σκοτεινές δυνάμεις θα διαιρέσουν την Τουρκία εις τα τέσσερα, θα προκαλέσουν αιματοκυλισμό επί της γης, περισσότερον εις την Ευρώπην, Τουρκία, Ιράν, Ιράκ και βεβαίως εις την Ελλάδα. Όσοι επιζήσουν θα πρέπει να έχουν απόθεμα ξηράς τροφής μα προπάντων πίστη εις τον Θεόν. Προσεύχεσθε αδιαλείπτως.