Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΌΧΙ ΆΛΛΑ ΨΆΡΙΑ, ΜΎΔΙΑ, ΣΤΡΕΊΔΙΑ


Μεγάλη διαμαρτυρία μεθ’ αγανακτήσεως καθ’ ότι και πορεία πραγματοποιήθηκε στις περιοχές Βασιλικά, Ψιλή Άμμο, Ήμερο Πεύκο στην παραλία.
Το αναίσχυντο κομμουνιστικό κράτος των άθεων κατσαπλιάδων αποφασίζει και διατάσσει να γίνουν μόνιμες εγκαταστάσεις στην τεράστια αυτή περιοχή με ψάρια, στρείδια, μύδια.
Στην Ηλιακτή τρομάξαμε να τους διώξουμε, διότι μολύνουν τα θαλάσσια νερά και εμφανίζονται άμεσα ασθένειες όπως, δερματικά εξανθήματα και προβλήματα σε νεφρούς και μάτια. Δε μας έφτανε η μόλυνση πετρελαίου από το σαπιοκάραβο, τώρα θα ολοκληρωθεί η πλήρης καταστροφή των ακτών Σαλαμίνας. Ήρθε και η Δήμαρχος να πει κάτι. Ανέφερε πως, η θαλάσσια περιοχή που μολύνθηκε έχει καθαρίσει. Ακόμα κοροϊδεύει τον κόσμο. Η μόλυνση από τα πετρέλαια απαιτεί 10-15 χρόνια για να καθαρίσει. Είπε και άλλα φαιδρά για έργα που έκανε, τα οποία ήταν προγραμματισμένα από τον τέως Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή. Ούτε ένα έργο δεν έγινε από την ίδια και να μην είχε ήδη προεγκριθεί από τον πρώην δήμαρχο.
Ο κόσμος, μες στην πίκρα του, γέλασε αρκετά και άρχισε να απομακρύνεται.
Ακολούθως, έλαβε το λόγο ο τ. Δήμαρχος κ. Γ. Τσαβαρής, ο οποίος μίλησε συγκεκριμένα για όλες τις εγκαταστάσεις και το πώς κατάφερε να τις απομακρύνει. Τώρα, πάλι, θα πάει με τους κατοίκους στο αρμόδιο υπουργείο την Παρασκευή.
Ο κ. Τσαβαρής πρότεινε να πάνε κατ’ αναλογία και σε άλλα νησιά: Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη και Λέσβο(όπως την αποκαλεί ο αγεωγράφητος Τσίπρας). Γιατί, δεν υπάρχουν απομακρυσμένα ξερονήσια; Αλλά, θέλουν να έχουν λίγα έξοδα εις βάρος της υγείας του παντέρμου ελληνικού λαού και της Σαλαμίνας, που με τα λίγα χρήματα που είχαν έχτισαν καμαρούλα μια σταλιά για να κάνουν λίγα μπάνια τα καλοκαίρια.
Το ανάλγητο αυτό κράτος λέει πως αυτές οι εγκαταστάσεις φέρνουν συνάλλαγμα από τις πωλήσεις αλιευμάτων. Ναι, να μην είναι εμπόδιο στο λαό και να επιφορτισθεί με επιπρόσθετες ασθένειες. Έλεος, πια!

A.Θ.