Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Σκάνδαλο: Όλο του το σόι έβαλε ο Τραγάκης στη Βουλή, κι εσύ βλάξ ψηφοφόρε αναμένεις το ρουσφέτι που ΔΕΝ μπορεί να σου κάνει λόγω ΑΣΕΠ!!!!


Σκάνδαλο: Όλο του το σόι έβαλε ο Τραγάκης στη Βουλή
Πηγή: spirospero.gr
Την αδερφή του γαμπρού του φέρεται να διόρισε στο κοινοβούλιο, ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, μετά το γαμπρό του, την κόρη του και το γιο του τα προηγούμενα χρόνια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της βουλής στις 31-7-2012, στο γραφείο του Μεσσήνιου πολιτικού διορίζονται οι Καλλιόπη Λεοντή του Παντελή, Όλγα Τσαβλίρη Παναγιώτη, Κωνσταντίνος Τυράσκης του Πέτρου και Στυλιανός Γιαλέλης του Γεωργίου.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Καλλιόπη Λεοντή, είναι αδελφή του γαμπρού του Αναστάσιου Λεοντή που είναι ήδη διορισμένος στην βουλή".
Φαίνεται πως οι "διορισμοί-ρουσφέτια" των πολιτικών δεν έχουν τελειωμό... 

Ο Τραγάκης διόρισε την αδελφή του γαμπρού του στην βουλή
Πηγή: parapolitika.gr
Μαζί και άλλα τρία άτομα...
Τέσσερις-τέσσερις τακτοποιεί τους δικούς του στο κοινοβούλιο ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής… Ιωάννης Τραγάκης.
Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της βουλής στις 31-7-2012, στο γραφείο του Μεσσήνιου πολιτικού διορίζονται οι Καλλιόπη Λεοντή του Παντελή, Όλγα Τσαβλίρη Παναγιώτη, Κωνσταντίνος Τυράσκης του Πέτρου και Στυλιανός Γιαλέλης του Γεωργίου.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Καλλιόπη Λεοντή, είναι αδελφή του γαμπρού του Αναστάσιου Λεοντή που είναι ήδη διορισμένος στην βουλή.