Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Συνωμοσία σιωπής για το αφορολόγητο των βουλευτών



Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το μέγα σκάνδαλο των "αφορολόγητων εθνοπατέρων" που αποκάλυψε η Χρυσή Αυγή μέσα στη βουλή, θάφτηκε από κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες. Μία απόλυτη συνωμοσία σιωπής έχει επιβληθεί στην Πατρίδα μας από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Τρέμουν να μη μάθει ο ελληνικός λαός την Αλήθεια. Την Αλήθεια που μόνο η Χρυσή Αυγή διακηρύσσει μέσα στο άντρο της κλεψιάς και της απάτης.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος φέρνει στο φως νέα στοιχεία για το σκάνδαλο: Με βάση το εκκαθαριστικό βουλευτή μας που δημοσιεύουμε, από τα 47.307,59 ευρώ της αποζημίωσης τα 31.164,54 ευρώ δε φορολογούνται καθόλου! Με απλά λόγια το 66% των χρημάτων που εισπράττουν οι εθνοπατέρες, είναι αφορολόγητο!!!
Για να κατανοήσει ο πολίτης το μέγεθος της απάτης ακολουθούν τα εκκαθαριστικά ενός ελεύθερου επαγγελματία με ατομική επιχείρηση και ενός βουλευτή που έχουν ακριβώς τα ίδια έσοδα (47.307,59 ευρώ). Ο απλός πολίτης πληρώνει φόρο 20.161 ευρώ και ο βουλευτής 2.140 ευρώ (δηλαδή μόλις το 10!)
Το παρόν Δελτίο Τύπου αποτελεί επίσημη ανακοίνωση του πολιτικού κόμματος "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή" και το τηλεοπτικό υλικό που επισυνάπτεται προέρχεται από συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων. Η δημοσίευσή τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι επιβεβλημένη από το Σύνταγμα, αλλά και τις ισχύουσες οδηγίες του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Σε περίπτωση απόκρυψής τους επιφυλασσόμεθα να κάνουμε χρήση παντός νομίμου δικαιώματός μας. Το παρόν κοινοποιείται στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, σχετικό ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Στους μόνιμους υβριστές μας που ρωτούν τι κάνει η Χρυσή Αυγή με τα χρήματα των βουλευτικών αποζημιώσεων απαντούμε πως το κοινωνικό έργο που παρήχθη το τελευταίο έτος με τα χρήματα αυτά (συσσίτια Ελλήνων, αλληλεγγύη σε απόρους συμπολίτες μας, διανομή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης) δεν το έχουν κάνει όλα μαζί τα κόμματα του "αντισυνταγματικού τόξου" μέσα σε 39 χρόνια μεταπολίτευσης! 
Σε επίπεδο κοινοβουλευτικό καταθέσαμε την παρακάτω τροπολογία για φορολόγηση των βουλευτικών μισθών από το πρώτο ευρώ