Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΤΖΗΣ & ΣΙΑ: Απάτη - Κοροϊδία

Αυτός ο Αντιδήμαρχος κ. Χατζής είναι το κάτι άλλο. Δεν πέρασε από την Σαλαμίνα πιο ανάξιος ίσως και αδιάφορος από την υπηρεσία καθαριότητας. Παντού σκουπίδια, ακαθάριστοι κάδοι, να βρωμοκοπούν εξ’ αποστάσεως, τα αυτοκίνητα καθαριότητας αραγμένα στον Αγ. Γεώργιο και αλλού και το προσωπικό καθαριότητας αραγμένο μετά τις 11 το πρωί. Συγχρόνως αναθέτουν σε ιδιώτες την ανακομιδή των σκουπιδιών.
Ο κ. Χατζής δεν ξέρει τι του γίνεται. Αμφιβάλλουν αν αυτός είναι ικανός να ελέγξει και να καταμερίσει τα αυτοκίνητα στις περιοχές της Σαλαμίνας. Στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά κατ’ επανάληψη αγορά πετρελαίου και πάντα κατ’ ανάθεση. Γιατί δεν γίνεται διαγωνισμός;
Η κρίση δική σας. Πάλι στο Δ. Συμβούλιο συζήτησαν για την κατ’ ανάθεση πετρελαίου εσχάτως 890χιλ. ευρώ.
Στην εφημερίδα μας έχουμε αρκετά περιστατικά-παράπονα για κακή συμπεριφορά του προσωπικού καθαριότητας, για περιοχές που δεν έχουν κάδους ή έχουν ελάχιστους. Συγκεκριμένα η κ. Γεωργία στα Βασιλικά παραπονέθηκε γιατί έχουν πάρει τον κάδο από την γειτονιά της και ταλαιπωρούνται ως 200 μέτρα που υπάρχει άλλος κάδος. Κατόπιν ενημέρωσης του κ. Χατζή υποσχέθηκε εδώ και ένα χρόνο πως θα τοποθετήσει κάδο εκεί που πρώτα υπήρχε, οι κάτοικοι πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη, πληρώνουν στη ΔΕΗ για τον Δήμο και ο κ. Χατζής κοροϊδεύει τον κόσμο. «Δεν έχω κάδους» – «ήρθαν οι κάδοι» - «θα βρω ένα να σου φέρω» κλπ, ενώ έξω από το γραφείο του υπάρχουν καινούργοι κάδοι. Ένας τουλάχιστον κάδος υπάρχει σχεδόν ένα χρόνο στο κλειστό βενζινάδικο (εντός του χώρου), τέρμα Θέτιδος στα Παλούκια. Όσο για την ανωφέρεια του δρόμου η κλήση είναι μικρότερη από αυτή του Αγ. Νικολάου. Στο τέλος έβαλε δυο κουτσαβάκηδες και πήραν την κ. Γεωργία τηλέφωνο, προσπαθώντας να της αλλάξουν γνώμη και να μη πάνε κάδο. Κατ’ αρχήν, γιατί ο ανεπρόκοπος και παντελώς ανεύθυνος, αυτός ο Αντιδήμαρχος κ. Χατζής έδωσε το προσωπικό τηλέφωνο της κυρίας σε αναρμόδιους; Δεν γνωρίζει μάλλον για τα προσωπικά δεδομένα και τις νόμιμες συνέπειες. Αυτή η κυρία ενημέρωση την εφημερίδας μας ότι θα προηγηθεί αίτηση στον Δήμο και εάν εντός 10ημέρου κατά τον νόμο δεν τοποθετηθεί κάδος, τότε θα προβεί εις τα νόμιμα. Θα κάνει αγωγή και μήνυση κατά του κ. Χατζή, των δύο αυτών θρασύτατων, προφανώς άτομα της υπηρεσίας του, κατά της Προέδρου του Δ.Σ. και κατά της Δημάρχου και κατά παντός υπευθύνου που την κοροϊδεύουν εδώ και ένα χρόνο. Αυτός ο Αντιδήμαρχος κ. Χατζής συγκεντρώνει όλα τα αρνητικά: ανίκανος, αδιάφορος, ψεύτης κατ’ εξακολούθηση τόσο εις την κυρία όσο και εις τον εκδότη της εφημερίδας μας, ο οποίος κατ’ επανάληψη ενημέρωσε τον κ. Χατζή για το όλο θέμα. Υπάρχουν μάρτυρες, όπως ο κ. Ν. Αγαπίου, ο οποίος επανειλημμένα ενημέρωσε τον κ. Χατζή για το φλέγον θέμα. Νομίζω ότι εκεί στο Δήμο κανένα αυτί, δεν ιδρώνει, βιδώθηκαν στις πολυθρόνες και αναπαύονται μακαρίως.
Κύριε Χατζή, με την ακατανόητη αδιαφορία σου, Δήμο δεν ξαναβλέπεις, καθώς και η Ρούλά μας- θα το φροντίσει η εφημερίδα μας.
Όχι άλλους αδιάφορους στο Δήμο μας.