Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ξαφνικά τους πήρε ο πόνος για την Ελλάδα!

Ξαφνικά τους πήρε ο πόνος και η συμπόνια για την καταπιεζόμενη Ελλάδα και θέλουν να μας βοηθήσουν, αλλά να τηρήσουμε τις συμφωνίες! Με άλλα λόγια τους υπέρογκους φόρους των τοκογλύφων, που δεν μπορούν να εξοφληθούν ούτε σε 100 χρόνια! Τότε ποιά είναι η υποτιθέμενη βοήθεια; Είναι μάλλον αλλού νταλλού ή παίρνουν τα ληγμένα που προορίζονταν για εμάς;
Ο Ομπάμα μας λυπήθηκε, ο μαύρος! Έδειξε την ευαισθησία του υποστηρίζοντας την Ελλάδα... Η Ελλάδα πρέπει να υποστηριχθεί και να παραμείνει στην ΕΕ. Δεν μας είπε όμως πόσο κοστίζει το ενδιαφέρον του.
Θα κοστίσει η έξοδος από την ΕΕ και από το νόμισμα στους 6-8 ισχυρούς οικονομικά της γης. Είπα κι εγώ! Πως ξαφνικά μας αγάπησαν! Θέλουν να αρμέγουν τη γελάδα...την Ελλάδα ήθελα να πω. Αν όμως «στερέψει το γάλα», τότε θα καταλάβουν την αξία μας. Οι ίδιοι όμως λένε πως αν φύγουμε από το νόμισμα, τότε θα καταστραφούμε. Τραγικός και ανεπιτυχής ο εκβιασμός της καγκελάρισσας του Δ’ Ράιχ. Είναι σαν να έχει ζωστεί εκρηκτικά και να μας φοβερίζει! Δεν συνειδητοποιεί πως μαζί με τα εκρηκτικά θα γίνει και η ίδια κιμάς για σκύλους. Είναι σαν να πριονίζει το κλαδί που κάθεται.
Τους ίδιους εκβιασμούς έκαναν στην Κύπρο, αν δεν ψηφίσουν το σχέδιο Αυνάν...λάθος...Ανάν.
Τα αδέλφια μας οι Κύπριοι τους έγραψαν εκεί που δεν πιάνει το μελάνι και ψήφισαν ΟΧΙ κι έμειναν οι καιροσκόποι και οι κερδοσκόποι στον άσσο.
Οι τωρινοί εκβιασμοί εντείνονται όσο ανεβαίνει η δημοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, του Καμένου, του Καρατζαφέρη! Έχουν τους εκβιασμούς ως ψωμοτύρι, κολατσιό, μεσημεριανό και βραδινό! Άντε καληνύχτα! Θέλουν να μας πουλήσουν τα άνοστα λαχανικά των Βρυξελλών.   
Άκαιρη η συμπόνια τους γιατί είναι θεατρινίστικη τραγωδία. Ούτε λόγος για την υποβάθμιση εργατικού δυναμικού και για τις μειώσεις. Ενδιαφέρονται γιατί αν φύγει η Ελλάδα από το νόμισμα, θα έχουν αλυσιδωτές αντιδράσεις από Ισπανία, Ιταλία και άλλες χώρες μέλη της ΕΕ. Τότε να δούμε που θα πουλάνε υποβρύχια που γέρνουν, τρένα να μην χωρούν στις υπάρχουσες ράγες... Δεν θα γνωρίζουν πως ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή. Ο Έλληνας αγωνίζεται ή πολεμά γιατί έχει φιλότιμο. Δεν πολεμά τόσο για τη Νίκη, όσο για την τιμή και την υπόληψη, την οικογένεια, την Πατρίδα...Καλοδεχούμενη και η Νίκη. Η ζωή μας είναι πάντα σε δεύτερη μοίρα. Οι εκβιασμοί και οι φοβέρες πάνε στον Καιάδα της αφροσύνης των.
Απόδειξη πάλι οι Κύπριοι αδελφοί μας.
Οβριοί και παρατρεχάμενοι κερδοσκόποι-καιροσκόποι τύπου Σόρος.
Μισέλληνες, ανθέλληνες, προδότες...η αρχή του τέλους ήρθε για σάς. Κάθε ατίθασο κατσικάκι πιάνεται από το ποδαράκι...
Α.Θ.