Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Μετά από 4χρόνια καθυστέρησης ξεκινάει η πολυπόθητη ασφαλτόστρωση των κεντρικών λεωφόρων του νησιού μας


Ένα έργο που η χρηματοδότηση του είχε εξασφαλιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή αφού η ασφαλτόστρωση ήταν συνοδό έργο της αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων.
Γεγονός που επιβεβαίωσε και σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, αλλά κι οι πρώην αντιδήμαρχοι Μπίλλιας Γεώργιος και Αστράκος Ευάγγελος.
Βέβαια το μεγάλο ερώτημα που παραμένει είναι «Γιατί κυρία Δήμαρχε καθυστερήσατε 4χρόνια; Έπρεπε να σπάσουμε τα αυτοκίνητά μας και μετά να φτιάξετε τους δρόμους επειδή θέλατε να τους φτιάξετε πριν από τις δημοτικές εκλογές;»
Αγαπητοί φίλοι στη Λεωφόρο Φανερωμένη, στην Ιπποκράτους, στη Θέμιδος, στη Λ. Σαλαμίνας, στα Παλούκια κλπ είχαν τελειώσει τα έργα της αποχέτευσης των ομβρίων από αρχές του 2015.
Τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια η δήμαρχος;
Τίποτα απολύτως.
Γι’ αυτό κυρία Δήμαρχε σας λέμε; Μαύρο θα ρίξετε τώρα προεκλογικά στους δρόμους που έχουμε καταστρέψει τα αυτοκίνητά μας.
μαύρο θα σας ρίξουμε και εμείς στις επόμενες δημοτικές εκλογές.