Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΘΛΙΟΙ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ KAI ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ


Άθλιοι και αντίχριστοι κρυμμένοι κάτω από την δήθεν ανωνυμία κατήγγειλαν στο ΣΔΟΕ για οικονομικά σκάνδαλα την Ηγουμένη και την κουστωδία της. Είναι γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Μοναστήρι της Φανερωμένης από την σημερινή δημοτική εξουσία (ο Δήμαρχος της Δημάρχου είχε πάει στη Μονή και ζήτησε να περιέλθει η ιερά πανήγυρις του Ναού στο Δήμο Σαλαμίνας «θα σας δώσουμε εμείς κάτι!!!»), έγιναν πολλά ευτράπελα.
Είναι γνωστός ο απαράδεκτος τρόπος της οικονομικής υποταγής της Μονής που επιχειρείται από τον Δήμο και συγκεκριμένα από τη σημερινή νομενκλατούρα.
Γνωστή και σώφρων αντίθεση της Ηγουμένης σ’ αυτή την πρωτόγνωρη άγρια επίθεση που δέχθηκε η Ιερά Μονή από τον σύζυγό της Δημάρχου (το γνωστό Μηνάρα) με αφορμή τον έλεγχο του ετήσιου πανηγυριού.
Ο έλεγχος από το ΣΔΟΕ πραγματοποιήθηκε και ουδέν πρόβλημα προέκυψε εις βάρος της Μονής. Ποιοι όμως κακόψυχοι, ανώνυμοι, έκαναν την καταγγελία;
Από δημοσιογραφικής απόψεως και γενικού ενδιαφέροντος του λαού της Σαλαμίνας μάθαμε πως είναι οι: (Τραυλός Μηνάς) και ο (Νάννος Μάριος). Μάλλον φάρσα θα είναι. Η εφημερίδα έψαξε και με αυτά τα ονόματα δεν βρέθηκε Σαλαμίνιος. Εμείς όμως δια το πιστόν, θέλουμε και τις δύο απόψεις.