Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Έλληνες γρηγορείτε! Μάθετε πως για 50 χρόνια δεν θα έχουμε ούτε ψωμί!

Έλληνες γρηγορείτε! Μάθετε πως για 50 χρόνια δεν θα έχουμε ούτε ψωμί! Δείτε που είναι οι εχθροί μας! Οι τριακόσιοι, ο Τσέφρυ, ο Παπαδήμιος, το ΔΝΤ, η ΕΕ, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι οβριοί!
Έλληνα  τώρα ξέρεις και μπορείς να νικήσεις το φόβο. Δεν έχει πια άγνοια! Οι τοκογλύφοι μας κοροϊδεύουν με τη βοήθεια δοσίλογων-προδοτών. Αφού λοιπόν νικήσαμε το φόβο, μάθαμε τους εχθρούς μας…
Για σηκωθείτε και βγείτε στους δρόμους με όπλα το κοντάρι της σημαίας, αξίνες, στειλιάρια, γροθιές και μούντζες!
Αντισταθείτε καταρχήν αγοράζοντας μόνο ελληνικά προιόντα. Αποφεύγετε προϊόντα των δεδηλωμένων εχθρών μας, ακόμα και ολλανδικό γάλα και τυριά. 
Όταν ενίοτε κάποιοι καταφέρονται κατά της αξιαγάπητης πατρίδας μας αποφεύγετε να ψωνίζετε προϊόντα του κράτους τους. Αυτό μπορείς να το κάνεις.

Είναι στο χέρι σου η τύχη της πατρίδας μας. Όχι δεν θα μας θάψουν τα απομεινάρια της γερμανικής κατοχής τύπου μισάνθρωπου Σόιμπλερ. Ο πρωτεργάτης της Ελλάδας επικουρούμενος από την προϊστάμενη του Δ΄ Ράιχ Μέρκελ , τον Τσέφρυ, τον Παπαδήμιο, τους τριακόσιους και τους τρεχάμενους καιροσκόπους και κερδοσκόπους. Έλληνες γρηγορείτε η επανάσταση σας περιμένει.
Που είναι ο Μ.Αλέξανδρος, ο Κολοκωτρώνης, ο Μακρυγιάννης;Έναν αρχηγό! Έναν αρχηγό αλλά έλληνα όχι γιαλαντζί. Τον ηγέτη τον δημιουργεί η επανάσταση. Εμπρός λοιπόν! Οι 190 που δεν ψήφησαν το μνημόνιο θα πρέπει να είναι όχι μόνο έλληνες αλλά  και τίμιοι. Οι υπόλοιποι τα΄χουν πάρει χοντρά από τον Χριστοφοράκο. Το κάγκελο όχι η καγγελαρίνα του Δ΄Ράιχ έχει την κατάσταση ονομάτων που χορηγήθηκαν χρήματα από την SIEMENS και καλά έτσι η πεθερά Μέρκελ εκβιάζει τους σφετεριστές της ελληνικής οικονομίας και έτσι σαν γαλοπούλες ψήφισαν το νομοσχέδιο .Έτσι όχι μόνο δεν έχασαν τα χρήματα που πήραν, ούτε την βουλευτική τους θέση έχασαν, ούτε την αξιοπρέπειά τους που ακόμη πιστεύουν πως έχουν αξιοπρέπεια, εκτός ότι είναι προδότες.
Τα’ χω μπερδέψει αν η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ή οι Έλληνες ανήκουν στην Ελλάδα. Προς το παρόν χάρη στο Τσέφρυ – Παπαδήμιο η Ελλάδα ανήκει στο ΔΝΤ και στο Δ΄Ράιχ της καγκελαρίνας Μέρκελ. Θα με φάει η περιέργεια αν είναι ολέθριο το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ Λάγκορτ.
Αν ήμουν αποκλεισμένος για πολλούς μήνες δεν θα κοιμόμουν με τη οβριά Λάγκορτ. Μωρέ παιδί μου αυτή δεν μοιάζει με γυναίκα, μάλλον για Ντίλικγερ. Τι να σας πω; Την φωτογραφία της αν δείξεις στα παιδάκια θα κατουρηθούν .Δεν χαμογελά ποτέ. Είναι μάλλον σαν τον Λάζαρο μετά την ανάσταση του. Κάποιος να την αποσύρει!  
Η καγκελαρού Μέρκελ επαναπροσδιορίζει το Γ΄Ράιχ και το μετονομάζει σε Δ΄Ράιχ. Ο λύκος την τρίχα αλλάζει όχι το παλιοτόμαρό του. Α και κάτι άλλο. Όλα  τα άγρια ζώα είναι δυνατόν να εξημερωθούν, εκτός από το λύκο. Το ίδιο ισχύει με το φίδι. Τάισε το το χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι. Οι γερμανοί πες λύκοι ή φίδια έφαγαν καλά από την Ελλάδα. Διέφθειραν  με τα χρήματά μας τους βουλευτές και εκβίαζαν. Και αγοράσαμε διαλογής οπλικά συστήματα και υποβρύχια που γέρνουν. Έστι δίκης οφθαλμός ως τα πανθ’ ορά.
Ελλάδα μου πατρίδα μου τι έχεις; Η διχόνοια οι προδότες και η δόξα για θέση αρχηγού κόμματος με την ελπίδα την πρωθυπουργία. Δεν ήταν δύσκολο στους γερμανούς, αγγλογάλλους να μας διασπάσουν περισσότερο, τα κόμματα έγιναν αποκόμματα ή μάλλον κομματάκια. Το ΠΑ-ΣΟΚ ως προς το παρόν διελύθη  στα εξ ων συνετέθη. Η ΝΔ στα τρία Σαμαράς ,Καραντζαφέρης  Ντόρα. Η Ντόρα είχε πει... Αφού δεν έγινα πρόεδρος και εσύ δεν θα γίνεις πρωθυπουργός. Να αυτή είναι η εικόνα των πολιτικών. Την θέση θέλουν όλοι, οι αριστεροί δεν ξέρουν σε πόσα κομματάκια έχουν γίνει. Τόσοι αριστεροί πρόεδροι χαίρονται οι ηλίθιοι την φθαρτή τους θέση. Που μυαλό να ομονοήσουν. Αν μπορούσαν να ενωθούν θα έπαιρναν τις εκλογές περπατώντας, αλλά που μυαλό. Α να χαθείτε όλοι σας πουλημένοι έλληνες! Τίποτε δεν χάθηκε ακόμη. Αυτά τα αποβράσματα θα χαθούν από προσώπου γης από εμάς τους Έλληνες. Για σηκωθείτε και βγείτε στους δρόμους! Πρέπει να βγει το μυαλό μας από το σώμα μας. Το σώμα δεν έχει καμιά αξία. Ας ενώσουμε μυαλό και ψυχή. Να γίνουν ένα, τότε αν ενωθούμε όλοι μαζί, θα δουν μετά οι του Δ΄ Ράιχ και οι οβριοί πόσα….απίδια έχει ο σάκος.