Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠΑΠΑ-ΔΗΜΙΟΣ

Αυτός μοιάζει με άνθρωπο ή ανθρωπόμορφο τέρας. Αγέλαστος, ανέκφραστος, ύπουλος, ψυχρός ως οι Άλπεις. Είναι σκοτάδι και σκοτάδι είναι αυτό που βλέπεις όταν δεν βλέπεις τίποτε. Είναι ο Άδης και η μετενσάρκωση του. Θα μπορούσα να πω πως είναι η ενσάρκωση του διαβόλου. Εξάλλου αυτή είναι και η θρησκεία που πρεσβεύουν τα αφεντικά του των οβραίικων τραπεζών.
Αυτός ο αχυράνθρωπος δίκην μαριονέτας ομίλησε ανέκφραστα πως τάχα υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων και άλλα που μόνο οι χαχόλοι θα πίστευαν.

Καταρχήν ο λαός δεν έκανε καμία θυσία με τη θέλησή του, αλλά υποχρεώθηκε βάναυσα. Του αφαίρεσαν το μισθό του, τις οικονομίες του και τον έσυραν στην ανεργία. Δεν τον ρώτησαν... Τον θυσίασαν στο βωμό των οβριών τραπεζικών, των παγκόσμιων τοκογλύφων, όπου ο Παπα-δήμιος ήταν υπάλληλός τους και τώρα πειθήνιο όργανό τους.
Αυτός ο ανεκδιήγητος δοτός πρωθυπουργός-μαριονέττα αντικατέστησε τον Τζέφρυ. Κύλισε δηλαδή ο μαυροτζέτζερης και βρήκε το καρβουνιασμένο καπάκι! Ούτε λόγος για τους ανθρώπους του χρήματος! Αν εισέπρατταν από τους μεγαλοοφειλέτες τότε δεν θα υπήρχε δημόσιο χρέος.
Πείτε ΟΧΙ στις θυσίες του Παπα-δήμιου...
Πείτε ΟΧΙ στη σκλαβιά του ΔΝΤ, αφού σε εμάς ταιριάζει μόνο η Ελευθερία.
Έλληνες αντισταθείτε! Καθαρίστε τη Βουλή από τα βοθρολύματα! Όλοι αυτοί φροντίζουν για τη φτώχεια μας χωρίς εμάς. Μονίμως κινδυνολογούν!
Ο Παπα-δήμιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τοκογλύφων.
Ο θάνατος του εμποράκου έγινε. Η ταφόπλακα έπεσε...
Με την περικοπή δώρων, μισθών και συντάξεων σε εξωφρενικά επίπεδα, άρχισε ο επιθανάτιος ρόγχος των εμπόρων...
Τα μέτρα που παίρνουν τάχα για το καλό μας είναι μέτρα ταφόκασας...
Πικρό δηλητήριο η αφαίρεση χρημάτων από το λαό. Αν τσακωθεί ένα αντρόγυνο κάνουν τα ξινά, γλυκά και τα ξαναβρίσκουν.
Οι άρπαγες του ΔΝΤ έκαναν τα χρήματά μας γλυκά γι αυτούς, αφήνοντάς μας τα ξινά! Η επάρκεια τροφίμων στα νοικοκυριά σημαίνει ελευθερία, ενώ η ανέχεια, δουλεία.
Έτσι κατάντησαν τους Έλληνες και τα χειρότερα έρχονται...
ΑΘ