Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ανεργία – ρεκόρ και τον Ιανουάριο

«Συγκριμένα σκαρφάλωσε στο 21,8% , από 14,8% που ήταν τον Ιανουάριο του 2011 και 21,2% το Δεκέμβριο του 2011.Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 344.913 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2011 και ανήλθαν σε 1.084.668 άτομα»
Η είδηση αυτή που αποτελεί απλά μια διαπίστωση για την κατρακύλα που έχει πάρει η Πατρίδα μας από τους εθνοσωτήρες, δημοσιεύεται σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ. Το πραγματικό νούμερο είναι ασφαλώς μεγαλύτερο, αφού χιλιάδες άνεργοι δεν είναι καταγεγραμμένοι στις λίστες του ΟΑΕΔ.
Αλήθεια, τι κάνει να πιστεύουν οι πολιτικοί μας ότι με την τακτική υποτέλειας που ακολουθούν θα βγει η Χώρα μας από τα αδιέξοδα; Όταν 2.000.000 καταναλωτές είναι εκτός αγοράς, πως θα επιβιώσει το εμπόριο; Όσοι από τους μεγαλόσχημους αναλυτές με τους παχυλούς μισθούς, που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια δεξιά και αριστερά υποστηρίζουν ότι τα μέτρα θα φέρουν ανάκαμψη, είναι μακριά νυχτωμένοι. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν κάτι τέτοιο, εκτός κι αν είναι ηλίθιοι ή αποπροσανατολιστές του κόσμου. Κι επειδή κανείς δεν πετάει τα λεφτά του σε ηλιθίους, μάλλον είναι το δεύτερο.
ΑΘ